Manchester City – Manchester United speltips FA Cup

Vilken spännande match på flera sätt. De båda lagen från Manchester är toppag i ligan där City är bästa hemmalaget med bara vinster medan United är bästa bortalaget. Dessutom har Manchester City ett psykologiskt övertag efter 6-1 vinsten på Old Trafford senast. Som om inte det var nog är man regerande mästare i FA-cupen. Även om ligan är viktig för lagen kan jag inte se att man vågar vila någon spelare i söndagens match. Manchester City är favoriter och visst är det rättmätigt. Manchester United har två nästan chockartade förluster och man kan undra om det är ett nedbrutet lag eller om revanschlusten är större. Jag hittar ett överspel som jag tycker om. Jag trodde nog att över 2.5 mål skulle vara favorit och visst viss spelbolag tycker också det men jag hittar 1,9 på över 2,5 mål.

Manchester City – Manchester United över 2,5 mål @ 1,90 på Unibet

Vad händer då med Manchester City’s Tevez? Milan har idag bekräftat att man är överens med Carlos men att han inte är helt överens med City ännu. Alex Ferguson sa tidigare att han tyckte Tottenham spelar bäst fotboll i Premier League. Men Mancini tycker att han har fel då det såklart är Manchester City som spelar bäst fotboll.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar