Milan – Inter live stream med speltips

Milan mot Inter på söndag kväll. Här kommer gratis live stream samt ett speltips inför matchen.

Två lag som har hittat formen på riktigt. Milan ligger två på samma poäng som Juventus medan Inter ligger 5:a. Men kollar man de senaste åtta omgångarna i Serie A är det just Milan och Inter som toppar på sex vinster och två oavgjorda respektive sju vinster och en oavgjord. Det första speltipset blir helt klart ett överspel. Statistiskt och formmässigt både i ligan och lagen emellan pekar på att ett överspel är ett bra val. Milito för Inter och Ibrahimovic för Milan är båda sylvassa för ögonblicket men verkligen inte de enda som kan göra mål.

Milan – Inter över 2,5 mål @ 2,10 på Unibet

Vid första anblick verkar det vara en jämn match men jag vågar inte tippa det då lagen historiskt inte brukar spela oavgjort och Inter är även det lag i Serie A som spelat minst oavgjort i år.
Istället väljer jag att spela på Inter som vinnare. Inter är ett annat lag nu på slutet mot var de var i början av säsongen. Detta trots att man har bra spelare på skadelistan. För Milan finns också skadeproblem med Gattuso, Aquilani och kanske Silva borta mot Inter.

Milan – Inter 2 @ 3,75 på spelsida

Milan – Inter live stream
Milan – Inter eller Derby della Madonnina är en av säsongens höjdpunkter. Och nu kan du se matchen online via gratis live stream.

Milan-Inter live stream

Som alltid så snackas det en del om Milan. Just nu är det Allegri som har förlängt sitt kontrakt till 2014 trots anade tvister med Berlusconi. Milan har också precis gjort klart med Djamel Mesbah från Lecce.

Taggar: , , , , ,

Skriv en kommentar