Tennis Australian Open live stream 2012

På måndag drar tennisens Austraian Open 2012 igång. Dock får vi klara oss utan Robin Söderling i årets upplaga av turneringen. Söderling ser ut att komma tillbaka till tennisen i februari. Det betyder att det för första gången på 31 år saknas en svensk i ett startfält i en Grand Slam turnering. Tråkigt! Men det finns andra spelare att följa. Federer, Nadal och Murray är alla grymt bra men det är Djokovic som är favoriten att vinna i år. Min gissning är att Djokovic ser Australian Open som den första av fyra Grand Slam turneringar han ska vinna i år. Och kollar vi oddsen är det just Djokovic som är klar favorit men jag tycker att spelsida’s 2,62 är bra, det är dessutom klart högst bland spelbolagen.

Australian Open 2012 tennis, Djokovic vinnare @ 2,62 på spelsida

Australian Open live stream
Även i år ser du de flesta och de bästa tennismatcherna från Australian Open 2012 gratis via live stream.

Australian Open live stream

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar