Tips-SM förslag

Hej!

Här kommer första omgången av Tips-SM 2012. Första kommentaren på varje match är svenska spels expert Mats Forslunds. Sen kommer min kommentar med utgångspunkt på ett 64-raders system för Tips-SM. Kom ihåg det gäller inte att vinna de stora pengarna under Tips-SM utan att få flest rätt. Dock hittar jag fler intressanta streck när jag jämför styrkeförhållandena med svenska folkets tips. Håll ögonen öppna du med!

Här spelar du veckans kupong (första spelet, halva priset)

1 Stoke – Sunderland
Jag tycker Sunderland ser mycket bra ut efter tränarbytet och jag tror absolut att de har chans här men jag garderar med Stoke som ändå har hemmaplan. Sunderland saknar Bendtner vilket är ett litet minus.

Helt öppet, chansa på tvåan om du vågar.

2 Norwich – Bolton
Bolton har verkligen ryckt upp sig men man ska ju ha 7 spikar i Tips-SM så jag spikar Norwich.

Norwich måste nästan med här, men bra krysskandidat.

3 Queens PR – Wolverhampton
QPR värvade bra innan transferfönstret stängde och jag tror att Cissé och Zamora kommer bli mycket nyttiga för QPR. Wolves ser kalla ut för dagen och O´Hara saknas och Henry avstängd också. Mycket bra spik.

Ettan singlas!

4 West Bromwich – Swansea
Swansea är ganska bra men tar sina flesta poäng på hemmaplan och jag tror helt klart mer på West Bromwich och spelar 1X.

Jag kan tänka mig att chanskryssa denna Swansea besegras inte hur som helst.

5 Wigan – Everton
Everton slog överraskande Manchester C senast och det borde ge självförtroende. Wigan är inte bra och jag tror Everton vinner och jag spikar dem.

Utgångskryss för mig. Sen kan man chansa med Wigan eller lite mera safe med Everton.

6 Brighton – Leicester
Mycket svår match där jag spelar 1-2 för jag tror det är störst chans att få in då.

När det är Tips-SM så spikar jag 2:an här. Bra procent!

7 Bristol C – Leeds
Mycket svår match igen och jag kör 1-2 även här för jag tror det är störst chans att överleva då. Bristol C har sålt viktiga Maynard och kaptenen Caray är avstängd, ganska stora avbräck så jag tror mest på Leeds.

Återigen bra spik för mig på 64-raders Tips-SM kupong. Bra att hitta billiga spikar.

8 Burnley – Peterborough
Det här känns en given spik för Burnley har mycket bra form medans Peterborough är helt under isen. Bombspik!

Visst är det etta. Men den som letar chans streck kan mycket väl ta med krysset.

9 Cardiff – Blackpool
Bägge lagen har bra form men Cardiff är det bättre laget och på hemmaplan måste man vinna såna här matcher om man ska till Premier league. Blackpool saknar också ganska viktiga Evatt. Jag spikar Cardiff utan att tveka.

För mig är det här en match där jag skulle kunna spika krysset med tanke på Svenska folkets streckningar.

10 Coventry – Ipswich
Ipswich gjorde en kanonmatch senast när man krossade West Ham med 5-1 men jag litar inte alls på dem. Coventry har tappat viktige Jutkiewicz och jag spelar 1-2 för jag tror att det är minst chans att det blir kryss här.

Här tycker jag gott man kan spela en x2. Ipswich visade klass och är lågt streckade.

11 Doncaster – Reading
Reading har bra form och är mycket bättre än Doncaster, de har också alltid haft lätt för Doncaster på bortaplan så spiken på Reading känns given. Doncaster har också sålt viktige Sharp vilket är ett klart minus.

Hyfsat klar spik för mig för Tips-SM.

12 Middlesbrough – Crystal P
Middlesbrough är bra med i kampen om att nå Premier league och Palace har riktigt dålig form så det här känns som en given spik. Dock är Arca fortsatt avstängd i Boro.

Jag måste spela hemmaseger här.

13 Portsmouth – Hull
Portsmouth har ryckt upp sig men Hull är bättre som helhet, nu har dock Portsmouth hemmaplan och jag tror därför lite mer på dem men det blir 1-2 för mig.

Skulle kunna spika krysset här. Men 1:an är inte fel heller.

Från Allsvenskan meddelas att Pontus Farnerud är klar för IFK Göteborg. Samt att Walid Atta är på väg till HIF.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar