Premier League och Stryktipset förslag och speltips

Till helgen är Premier League tillbaka efter landslagsuppehållet. Jag börjar med att titta på en match där en 2:a kanske är första tanken. Stoke tar emot Manchester United. Vi börjar med statistiken.
Stoke har spelat oavgjort i alla matcher sedan juli. Det betyder 8 oavgjorda matcher (ligacupmatchen förlorades efter förlängning). De senaste fyra gångerna som Man C kommit på besök har matchen slutat 1-1 efter två halvlekar. Dessutom kan Stoke förstärka med Steven Nzonzi Maurice Edu och Michael Owen samt få tillbaka nyckelspelare från skador. Dock ska sägas så ställer troligen Man C upp med Aguero och Balotelli.

Odds på 1-1 och oavgjort till bra värde:

Stoke – Manchester City
Oavgjort @ 3,65 på Unibet
Rätt resultat 1-1 @ 7,00 på Unibet

Även från Allsvenskan hittar jag en oavgjord match. Helsingborg spelar inte bra för tillfället. Sundsvall har lite bättre form samt en större portion motivation kan jag tänka mig. Jag tror att Helsingborg mycket väl kan missa segern igen.

Helsingborg – Sundsvall X @ 3,80 på Unibet

Båda dessa matcher ingår i veckans stryktipskupong. I skrivandets stund med en bra omsättning och tryga 10 miljoner i jackpot. Mycket bra vecka att lägga en rad.
Kolla här för fler tips.

Visst hade det varit roligt om Neymar spelat i Häcken. Undrar hur länge han hade varit kvar?
Men just nu följer vi PSG.

Har tidigare skrivit om Stryktipset förslag.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar