Braga – Manchester United speltips och gratispel

Braga tar emot Manchester United på sin hemmaplan. Braga är ett lag som borde inge full respekt hos engelsmännen inte nog med att man tog ledningen mot United på Old Trafford. Man har även vunnit mot de engelska lag man mött på hemmaplan, lag som Liverpool, Arsenal, Birmingham och Portsmouth. Oddsen ger Manchester United favoritskapet och jag tror att man inte kommer att underskatta motståndet idag. Furguson har flaggat för viss rotation i laget jämfört med vinsten mot Arsenal i helgen. Jag tror att man kommer vara nöjda med oavgjort på bortaplan. Braga som ligger trea i gruppen kommer nog som vanligt spela utan speciell respekt för motståndet. Jag tycker att det bästa spelet är på oavgjort.

Braga – Manchester United X @ 3,40 på spelsida

Ikväll får du ett gratis spel på Champions League! Läs mer och ta del av erbjudandet här.

Zlatan spelade riktigt bra i gårdagens 4-0 vinst.

Taggar: , ,

Skriv en kommentar