Värdespel på Europa League

Liverpool befinner sig i Dagestan för mötet med Anzi, detta stjärnlag som man, på hemmaplan,vann över med 1-0. På söndag möter Liverpool Chelsea i Premier League och de förväntas vila spelare som Suarez och Gerrard med flera. Anzi däremot kommer ställa upp med sina namnkunniga spelare, vilket gör att vi bl.a. kommer att få se Eto’o på topp. Liverpool leder gruppen och en förlust kan man ta i det här läget. Jag tycker att det faktum att man lämnar sina bästa spelare på hemmaplan talar ett tydligt språk. Jag bjuder på två tips som jag tycker är spelvärda.

Anzi – Liverpool 1 @ 1,73 på spelsida

Anzi – Liverpool (AH -2, pengarna tillbaka om Anzi vinner med 2 mål) 1 @ 6,00 på spelsida

Tävlingen om att vinna en resa till finalen i Champions League fortsätter.

Gårdagen bjöd tyvärr på två matcher där de engelska lagen klarade upp situationen i sista stund. Båda spelen var rätt efter 80 minuters spel. Så kan det vara. Men skrällen igår var förstås att Celtic vann över Barcelona med 2-1.

Taggar: , ,

Skriv en kommentar