PSG – Montpellier live stream och speltips

Se PSG – Montpellier live stream här. Du kan streama i mobil eller surfplatta också!

Tillbaka från landslagsuppehåll och för PSG precis innan stormatch mot Barcelona. Hur ska man kunna fokusera på den här matchen? I en intervju sa PSG:s Chantome att alla förvissa tänkte på Barcelonamatchen men att man ändå såg ligan som viktigast och att alla hemmamatcher måste vinnas. Han nämnde också att spelarna var trötta så här dags på säsongen.

Montpellier som är regerande mästare ligger nu på 7:e plats och får kriga för Europaspel. På bortaplan har man inte varit så bra den här säsongen vilket får ställas mot ligans bästa hemmalag PSG. Resultatmässigt tror jag att Paris har bra chans att ta en seger dock tror jag inte man kommer vinna med mycket. Jag tycker egentligen inte heller att ett spel på oavgjort till 3,80 är fel. Dock väljer jag att tro på att PSG vinner med ett mål. Avvakta gärna laguppställningar då det råder tvekan om PSG kommer att vila spelare.

Paris Saint Germain – Montpellier (0-1) X @ 3,50 på spelsida.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar