Sverige – Schweiz live stream och speltips

Sverige mot Schweiz i VM-final i ishockey betyder revansch för Sverige som ju förlorade mot Schweiz i första rundan. Självklart finns Sverige – Schweiz live stream gratis online. Läs mer nedan om hur du streamar VM-finalen. Efter den inledande förlusten har Sverige också förlorat mot Kanada men annars gått segrande ur matcherna och man har visat att man verkligen är att räkna med i detta hemma-VM. Schweiz har imponerat och överraskat genom att gå hela vägen till final med bara segrar, vem kunde tro det innan turneringen?

Schweiz vann ett silver i hockey-VM 1935. Är det dags för guld nu? 3-0 vinst blev det även för Schweiz i sin semifinal mot USA. Efter Sveriges semifinal hyllas tvillingarna Sedin samt Enroth i mål som ju räddade samtliga 30 skott från Finland idag. Tvåmålsskytt och matchens lirare blev Loui Eriksson som själv hyllar Sedins insats.

Hockey-final! Unibet ger 120 % i insättningsbonus.

De första oddsen som kom ut pekar på Sverige som storfavoriter imorgon. Faktiskt så stora favoriter att man nästan börjar snegla på ett spel på Schweiz. För den som vill finns Schweiz till 2,65 här. Sverige å sin sida får man 1,50 för. I det här läget skulle jag hugga Schweiz odds och invänta eventuella oddsjusteringar och fler marknader.

Sverige – Schweiz live stream

Sverige tar emot Schweiz i globen och vill du se den streamat finns Sverige – Schweiz live stream gratis online på TV4-play. spelsida direktsänder också mängder av sportevenemang som fotboll från de största europeiska ligorna t.ex. La Liga, Serie A och Ligue 1. spelsida live stream är gratis.

Gratis live stream

Taggar: , , , ,

1 svar till "Sverige – Schweiz live stream och speltips"

Skriv en kommentar