PSG – Rennes live stream

PSG – Rennes live stream nu också för surfplatta!

Zlatan börjar prata om slutet på karriären. Var han ska avsluta sin karriär, vad han ska göra efteråt osv. Men, han är fortfarande en av världens bästa fotbollsspelare och på onsdag kan han säkra ännu en seger i ännu ett europeiskt fotbollsland. PSG möter Rennes och kan alltså säkra ligatiteln. Zlatan spelar troligen, om inte hela matchen, så i alla fall delar av den. Visst har han gjort klart att det är Champions League-titeln som hägrar mest, men en vinst på onsdag sitter nog ganska bra den också.

Som vanligt när det gäller Ligue 1 kan du se matchen gratis. PSG – Rennes live stream finns på spelsida. Du skapar ett konto och klickar igång matchen, hur enkelt som helst. Dessutom får du, om du vill en väldigt förmånlig bonus som dessutom ökar när du spelar via mobil eller surfplatta. Sa vi också att matchen går att se via mobil eller surfplatta!

PSG – Rennes live stream (med öppningsbonus!)

Läs även mer om PSG – Rennes live stream gratis här.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar