Barcelona – Atletico Madrid live stream

Se Barcelona – Atletico Madrid live stream på surfplatta, mobil eller dator gratis!

På lördag klockan sex smäller det. Superfinal, drömmöte, årets match, kalla det vad du vill. Barcelona – Atletico Madrid är matchen som avgör ligan i sista omgången. Båda lagen har saken i egna händer. Barcelona har haft flera spelare osäkra till spel men bekräftar nu att Gerard Pique, Jordi Alba och Neymar är redo för spel på lördag. För Atletico Madrid är Diego Costa tillbaka i spel.

Inför Barcelona – Atletico Madrid har Barcelona bekräftat att man kommit överens med Messi om en förlängning. Vilka summor det rör sig om kommer får vi vänta med tills kontraktet är påskrivet inom ett par dagar.

Så vad gäller då för Barcelona – Atletico Madrid live stream? Jo, Barcelona måste vinna för att gå förbi i ligan. Då hamnar lagen på samma poäng och Barcelona går då vidare på inbördes möten. Atletico Madrid kan alltså nöja sig med oavgjort för att ta den spanska ligatiteln. Det är även så att om Barcelona förlorar kan Real Madrid gå förbi om de vinner sin match.

Hittills har ju lagen spelat ganska många matcher mot varandra i ligan, cupen och Champions League. Mest oavgjort men en Madridvinst. Nu har man kanske Champions League-finalen i tankarna medan Barcelona kan lägga allt mentalt och fysiskt krut på ligafinalen.

På Nou Camp kommer det bli en tuff match för Atletico Madrid. Jag tror att man får svårt att vinna utan kommer att spela tajt och kanske få med sig oavgjort.

Barcelona – Atletico Madrid X @ 3,80 på spelsida

Barcelona – Atletico Madrid live stream

Gratis live stream för Barcelona – Atletico Madrid finns tillgänglig. Så här gör du:
1. Skapa ett konto här
2. Klicka på livestreaming i menyn.
3. Väl Barcelona – Atletico Madrid live stream

Se Barcelona – Atletico Madrid live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar