Brasilien – Chile live stream och speltips

Två spelvärda speltips och Brasilien – Chile live stream.

Brasilien mot Chile möts i en härlig sydamerikansk duell. Lördagskvällens höjdpunkt bjuder på Brasilien, som senast hade en bra kväll i matchen mot Kamerun och Chile som överraskat positivt, men hade problem med Holland i sista gruppspelsmatchen. Läs mer nedan för både speltips och Brasilien – Chile live stream.

Brasilien - Chile live stream

Neymar

Nu är det dags för lagen att mötas igen, man möttes ju två gånger under förra året i träningsmatcher. Första matchen slutade 2-2 och Brasilien vann andra med 2-1. Jag förväntar mig även nu en jämn match. Brasilien är rättmätiga favoriter, men, som sagt, det är inte lätt att spela på favoriter. Mitt senaste speltips var ju just på Chile mot Spanien, något som gav mångdubbling av pengarna. Idag är jag inte lika sugen på att satsa på Chile. Däremot framstår X:et som spelvärt. Läs mer nedan.

Brasilien – Chile live stream

De flesta stora ligor i Europa, men även andra sporter, går att streama helt gratis. Så här gör du:
1. Registrera dig för live stream.
2. Logga in och välj Unibet TV.
3. Välj vilken match du vill se.

Live stream gratis här!

Brasilien – Chile live stream finns på SVTPlay.

Brasilien – Chile speltips

Som sagt, X:et är spelvärt. Nu är det slutspel, ingen vill förlora. Det tenderar att göra att om det är oavgjort mot slutet på andra halvlek så väntar men hellre än att riskera att släppa in ett mål. Återigen, det är störst chans att Brasilien vinner, men jag tycker att det är mer spelvärt att spela på oavgjort.

Brasilien – Chile X @ 4,30 på Unibet

Nästa speltips är ett ovanligt för mig. Jag kommer att spela på en målskytt. Neymar har gjort fyra mål på de tre gruppspelsmatcherna. Han har gjort mål i två av tre matcher och är den enda i Brasilien som gjort mer än ett mål. Tycker att oddset är spelbart.

Brasilien – Chile (Neymar att göra mål) @ 1,88 på Unibet

Skriv en kommentar