Montenegro – Sverige live stream och speltips

Montenegro - Sverige live stream

Montenegro – Sverige live stream

En svår bortamatch blir det i mötet Montenegro – Sverige. Visserligen pratas det mycket om att Sverige är bland de bästa på bortaplan och visst stämmer det. Men samtidigt är statistik just mest historik. Det stora frågetecknet för Sveriges del är om Zlatan är tillräckligt återställd för att spela. Hamrén tar beslut under lördagen. Hamrén säger vidare:

I mina ögon är vi fyra lag i gruppen som har chansen att nå EM. Montenegro är ett, Ryssland, Österrike och vi de andra. Det är en mycket viktig match för oss. Och för Montenegro. Om vi vinner har vi startat kvalet riktigt bra.

Speltips för när vi ser Montenegro – Sverige live stream då? Jag tror att Sverige kommer vara nöjda med en poäng, vilket också Hamrén sagt. Samtidigt tror jag att Montenegro också är ok med att få med sig en poäng. Jag tror därför att oavgjort är det spel med mest värde sett till oddset.

Montenegro – Sverige X @ 3,25 på spelsida

Möjliga startelvor

Sverige
Isaksson
Lustig, Antonsson, Granqvist, Bengtsson
Durmaz, Ekdal, Källström
Forsberg, Ibrahimovic, Zengin

Montenegro
Poleksic
Savic, Simic, Basa, Volkov
Nikolic, Zverotic
Beqiraj, Vuksevic, Bozovic
Vucinic

Montenegro – Sverige live stream

Fotboll från Europa kan du streama på spelsida. Du loggar bara in och väljer på ett stort antal matcher. Idag kan du lyssna på Montenegro – Sverige live stream.

Montenegro – Sverige live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar