Australian Open live stream

LIVE STREAM: Se alla matcher från Australian Open gratis!

Det är dags för Autralian Open live stream. Årets första Grand Slam är nu igång. För första gången sedan 2011 återfinns en svensk i första omgången. Men favoriter till titeln är det vanliga gänget i tennistoppen. Det har varit lite tyst gällande tennis i svensk media under de senaste åren, inte så konstigt då det har varit skrämande tomt på rankinglistan. I år då spelsida sänder alla matcher gratis i Autralian Open live stream passar det då utmärkt att Elias Ymer kvalat in.

Vann kvalfinalen

Ymer, som spelat i kvalet och tagit sig hela vägen till final, mötte igår Chung Hyeong från Sydkorea. En match som alltså Ymer vann med 7-5. 6-3. I första omgången väntar Go Soeda som är 95:3 rankad, en relativt sätt bra lottning för Ymer.

Australian Open live stream

Som sagt så sänds alla matcher från Australian Open, det är bara att välja och vraka. Du väljer själv vilka matcher du vill streama.

1. Registrera ett konto för live stream här.
2. Klicka på livestreaming i menyn.
3. Välj vilken match du vill se.
(Soeda – Ymer spelas på tisdag)

HEJA YMER!

Favorit att vinna är Novak Djokovic, vilken Elias Ymer har en chans att möta om han vinner sina första matcher. Något att se fram emot!

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar