Live stream mobil

TIPS: Gå direkt till gratis live stream i mobilen här >>>

Som du kanske känner till har det länge varit möjligt att streama sportsändningar gratis. Nu finns det även möjlighet att köra livestreaming i din mobil eller surfplatta. Live stream mobil är en tjänst som funnits ett tag men nu börjar fungera smärtfritt och verkligen vara användbart. Därför tänkte vi titta närmare på hur det går till.

Jag har valt att titta på de, enligt mitt tycke, bästa sajterna för live stream mobil.

live stream mobil

Live stream mobil och surfplatta

Live streaming i mobilen är relativt enkelt oavsett vilken mobil du har, Iphone, Android eller Windows Phone. Antingen går du in på spelsiterna via webbläsaren och kommer då till den mobilanpassade siten där du kan logga in. Därefter kan du vanligen spela på odds, casino mm. men såklart också kolla på live stream i din mobil.

Mobil live stream spelsida

När man tänker live stream tänker man spelsida. Med över 50000 matcher direktsända är de helt enkelt störst. Inte allt visas i mobilen men mycket. Fransk, italiensk och spansk fotboll för att nämna något.

Hur fungerar live stream i mobil på spelsida? Till både Android och Iphone finns det appar, men det går också bra att gå in på deras mobilsida. Kvaliteten på sändningen är bra. Att det dessutom finns stort utbud och höga odds är förstås bara positivt.

Se på live stream via spelsida

Mobil live stream Unibet

Även Unibet har ett bra utbud av live stream i surfplatta och mobil. Samma sak gäller egentligen här. Fotboll streamas, även tennis. Ibland specialevents så håll ögonen öppna. Även här kan du streama i mobilen via deras hemsida eller Andoid eller Iphone appar.

Är live stream mobil gratis?

Ja, det är gratis. Det finns dock krav på att man har en krona på kontot eller har spelat inom 24 timmar. Men man behöver alltså inte ha spelat på matchen man vill se, utan det är bara att välja och vraka bland utbudet. Jag tycker verkligen om denna tjänst och rekommenderar den starkt!

Se live stream mobil via Unibet

Streama i mobilen

Skriv en kommentar