Monaco – PSG streaming och speltips

Här kommer ett kort speltips i den franska ligan. På söndagskvällen har vi mötet mellan Monaco och PSG. PSG ligger två, Monaco ligger fyra. Båda lagen har ok form utan att ha övertygat till 100 %. Men nu till det lite roliga med statistiken mellan de två lagen. På de fem senaste har de spelat oavgjort varav de fyra senaste har slutat 1-1. Här kan man välja att se det på olika sätt. Två saker är säkra, matcherna brukar vara jämna och statistiken berättar inte så mycket om kvällens match. Men jag väljer att ta oddset för oavgjort i detta fall. Tipsar även om spelen på 1-1 respektive 2-2, där inget direkt betalar bra.

Monaco – PSG X @ 3,10 på spelsida

Monaco – PSG 1-1 @ 6,25
Monaco – PSG 2-2 @ 19

Monaco – PSG live stream

Läs mer på Monaco – PSG live stream om hur du gratis streamar den här och många andra matcher.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar