Sverige – Österrike EM kval

Kan Sverige gå vidare från gruppen? Behöver man vinna mot Österrike? Spelar Zlatan? Frågorna är många, svaren är få. Eller ja, svar finns det på några frågor.

Hamrén säger att han bestämmer om Zlatan spelar så där får vi helt enkelt vänta och se.

Och läget i gruppen och förutsättningarna vet vi ju. I princip, Sverige måste vinna för att slippa hoppas att Ryssland tappar poäng. Återstående motstånde för både Sverige och Ryssland är ju inte det svåraste.

Oddsen talar för både Sverige som vinnare av gruppen och att man går vidare. Men precis som förra matchen har Unibet ett förhöjt odds på att Sverige vinner. Hela 4 ggr pengarna! Tänk dock på att det finns speciella villkor för bonusoddset. Men helt klart värt att ta tycker vi så klart.

Sverige – Österrike 1 @ 4 på Unibet

Sverige – Österike stream

Vill du streama matchen? Läs då mer på Sverige – Österrike stream

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar