Sverige – Italien EM odds

Sverige spelar den väldigt viktiga andra gruppspelsmatchen mot Italien. Sverige – Italien EM odds kommer det tips på här nedan. Efter en medioker första match är det nu upp till bevis mot det mer namnkunniga Italien. Italien har ett bra lag och Zlatan har Sverige. Sverige har inte en superbra statistik mot Italien och i detta EM är det upp till bevis. För Sverige Italien EM odds finns det ett antal förhöjda odds. Det är alltså odds som, i kampanjsyfte, är höjda. Eftersom vi letar efter värde i spelandet är dessa odds oerhört intressanta.

Vi tittar på det första oddset. Zlatan gör mål. Här får vi odds på 4,25 om Zlatan gör mål. Det är ett värdeodds hur vi än vänder på det.

Zlatan gör mål @ 4,25

Nästa odds på Sverige – Italien är Sverige gör första målet @ 3 ggr pengarna. 0-0 ger pengarna tillbaka. Också ett ok odds om man väger in favoritskapet i matchen. Det går också att spela på resultatet 1-1 till 8 ggr pengarna.

TIPS: Spela ovan odds för exakt 200 kr så får du tillbaka pengarna om du förlorar!

Sverige ser ut att starta med Guidetti från start. Kul. Även Ekdal tar plats på mitten samt så klart Johansson som mittback.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar