Frankrike – Island odds

Frankrike – Island odds, vi har de bästa spelen. Ikväll gäller det för ett redan nöjt Island att ladda om mot Frankrike. I sanningens namn tror jag faktiskt att de kan det även om de kommer bli firade som hjältar även vid förlust. Frankrike däremot har allt att förlora. England förlorade ju allt, men Frankrike är dessutom på hemmaplan. Vinner Island kommer landet byta namn till Lagerbäck, fotboll kommer bli den nya religionen och resten av världen kommer att hylla spelarna. Sällan har t.ex. svenskarna laddat upp för att heja så mycket på ett annat land som nu.

Frankrike – Island odds

Spelen på Frankrike – Island odds då? Då Unibet har höjda odds på EM, brukar det vara en bra utgångspunkt. Jag har kollat där och hittat ett odds jag gillar. Island har varit effektiva på sina chanser och det är inte otroligt att de få in ett mål idag. Båda lagen gör mål finns som spel till bra odds.

Frankrike – Island (båda lagen gör mål) @ 2,40 på Unibet

Men vi ska också komma ihåg att Frankrike är det bättre laget på pappret och oddset 1,47 på dem är ändå helt ok. Värdespel i all ära, det kanske inte är det roligaste spelet. Nu hejar vi Island vidare till en semifinal i detta fotbolls-EM.

Freespins i halvtid, läs mer här!

Skriv en kommentar