Frankrike – Belgien speltips VM 2018

Frankrike – Belgien speltips VM 2018 i den första semifinalen i detta VM. Uppvaknande för alla svenskar. VM fortsätter trots att Sverige är ute. Inte bara det när Frankrike möter Belgien kan vi vänta oss en riktigt spännande kamp grannländerna emellan. Vi har set Lukaku och Mbappe och många fler göra riktigt bra insatser. Jag tycker att Belgien ser mer säkra ut och lutar helt klart åt att välja det om man vill spela på något av lagen. Det får bli det första Frankrike – Belgien speltips VM 2018.

Laguppställning i matchen är som följer (trolig):
Frankrike: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez – Pogba, Kante, Matuidi, Griezmann – Mbappe, Giroud
Belgien: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Chadli – Carrasco, Witsel, Fellaini, De Bruyne – Hazard, Lukaku

Eden Hazard - Franrike - Belgien

Eden Hazard – Franrike – Belgien

Jag väljer dock att lägga mina tips på antal mål. Här tror jag att vi kommer få sen en match som inte är tillknäppt. Vi har för kreativa spelare på plan för det. Här väljer jag att lägga mig på över 2,5 mål, men tycker att över 3,5 (till 3,55) lockar också.

Frankrike – Belgien speltips VM 2018

Spel: Frankrike – Belgien över 2,5 mål @ 2,07 på Unibet

En krydda väljer jag också att lägga till. Det pratas ju om att detta är den moraliska finalen. Att dessa lag visat mest av de fyra som är kvar. Det pratas om Belgiens anfall och där kan man inte missa att nämna Eden Hazard. Jag tycker att han sett grym ut men också hungrig på att få göra mål och vad passar då bättre en ett Frankrike – Belgien speltips VM 2018 på just Eden Hazard som målskytt?

Frankrike – Belgien, Hazard målskytt @ 4,10 på Unibet

Lycka till i spelandet och säg till om du hittar något bra spel. Glöm inte bort att du kan streama matcher samtidigt som du bettar på Unibet.

Taggar: , ,

Skriv en kommentar