Värdespel du tjänar på

Skillnaden mellan det riktiga styrkeförhållandet och oddset du spelar på, det är det som avgör hur oddsspelandet går för dig. Du kommer göra misstag, du kommer att spela på ett odds som är för lågt. Men så länge du i det långa loppet spelar på bättre odds än hur det ”borde” vara kommer du att tjäna pengar på sports betting.

Nybörjar misstaget är att resonerna ”Frölunda är starka hemma, Brynäs är skadedrabbat, jag spelar på Frölunda” och sen gå till sin vanliga bookmaker, t.ex. Svenska spel eller någon nätbookie, och spela på Frölunda. I 9 fall av 10 har spelbolagets oddssättare tillgång till precis samma uppgifter och är förmodligen också bättre på att värdera dessa.

Det farligaste man kan göra när man har hittat en match man vill spela på är att titta på oddset. Gör istället så här:

1. Kom fram till en match du vill spela på.
2. Analysera den utifrån olika parametrar. (Det här är en egen vetenskap som det finns många sätt att göra på).
3. Sätt egna odds på matchen. Hur tycker du att det skulle vara?
4. NU tittar du på oddsen. Har du 1.80 på Frölunda och spelbolaget 1.90. SPELA!

Detta är en taktik som jag tror väldigt få använder. Man tittar helt enkelt på oddsen först. Det gör det mycket svårare att analysera matchen utan att ha blivit påverkad av oddset.

En viktig komponent i detta blir ju självklart att man ska hitta det högsta (eller bland det högsta) oddsen som finns. Att jag säger bland det högsta beror på att det är svårt att ha konton på alla spelbolag. Det finns däremot en handfull spelbolag du bör ha konto hos för att oftast ha tillgång till de högsta oddsen. Jag skrev om det i inlägget bästa spelbolag. Vi tar ett exempel. I helgen spelar Ryssland mot Slovenien (du ser den live stream hos spelsida). Vill du spela på den behöver du bara konto hos Pinnacle och Eurobet för att få högst odds på 1X2. Oavgjort ger 4.94 på Pinnacle. Majoriteten av spelbolag ligger på 4.50 och under.

Här kommer en film som visar att du alltid ska spela där du får högst återbetalning :)

Aftonbladets bästa drag idag är Philadelphia. SvD har Färjestad som dagens säkra till 1.45. Jag tycker det är för lågt. Unibet erbjuder 1.55 och jag tror inte de ligger 0.1 fel i den här matchen.

Taggar: , , , , , , ,

2 svar till "Värdespel du tjänar på"

Skriv en kommentar