Sevilla bäst, Inter till 5,45

Champions League imorgon (idag) och visst finns det spel till bra odds. Vi spelade ju på Sevillas match i lördags och de vann mot Teneriffa med 2-1. Imorgon tar Rumänska Unirea Urziceni emot spaniorerna. Hemmalaget har överraskat positivt i Champions League men de är inte speciellt starka på hemmaplan medan Sevilla vunnit fyra bortamatcher på raken. Sevilla ligger precis bakom Barcelona och Real Madrid i La Liga. Spaniorerna kan avgöra gruppen och jag tror de är motiverande nog. Deras senaste möte slutade 2-0 till Sevilla.

Unirea Urziceni – Sevilla 2 @ 2.34Pinnacle

Jag ser fram emot El Clasico på söndag, men först ska Barcelona ta sig an Inter. Inter leder gruppen, Barcelona ligger tre på samma poäng som tvåan Rubin. Barcelona bör helst vinna matchen för att inte halka efter eller till och med missa vidare spel i Champions League. Barcelona har många frågetecken. Zlatan, Messi, svininfluensa på två-tre spelare samt möjligen lite av sin fokus på Real Madrid mötet. Jag tycker att ett lag som Inter är värda en funderare i en sådan här match. Jag kommer med veckans drag och spelar Inter.


Barcelona – Inter 2 @ 5,45Pinnacle

Jag tror att Barcelona tar poäng i de flesta fall här men oddset var för högt för att motstå. Viss varning dock, om det visar sig att Zlatan och Messi spelar så kommer oddsen att öka ännu mer på Inter och möjligen tvärtom också.

Jag har sagt det förut men det är värt att poängtera det ni ser här ovan. De två spelen är gjorda hos spelbolaget Pinnacle. Helt enkelt för att de har högst odds. Det första intrycket man får av Pinnacle när man kommer till deras hemsida är att det är gammalt, ointuitivt och krångligt. Men, man får helt enkelt ta tjuren vid hornen och spela där annars missar man många värdefulla odds.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Sevilla bäst, Inter till 5,45"

Skriv en kommentar