Blackburn – Aston Villa live stream och bra odds

Live stream Blackburn – Aston Villa på spelsida ikväll.

Den något speciella situationen i England gör att Aston Villas senaste match var för nästan två veckor sedan mot just Blackburn. Då, i FA-cupen vann man med 3-1. Nu är det istället Carling Cup som gäller. Blackburn är det av de tv lagen som har flest avbräck i dagens match. Aston Villa har en full och utvilad trupp, kanske till och med lite ringrostig. Men för mig är Aston Villa favoriter igen. Dessutom är spelbolagen lite oense vilket öppnar upp för överodds.

Blackburn – Aston Villa 2 @ 2,45 på Expekt (40 kr)

Gårdagens spel gick nästan in. Valencia ledde med 2-0 i halvtid men tappade till 2-2 och åkte därmed ur Copa del Rey. Men eftersom överspelet satt så gick dagen på plus. För andra dagen på raken tippar jag, går sen in på Aftonbladet ”Dagens bästa spel” och ser att de har precis samma tips. Vet inte om det är bra eller dåligt. Dessutom finns det hockeyförslag där idag. Något som är riktigt tråkigt är att Robin Söderling är skadad, han hade/har en kanonsäsong på gång. Barca missar att vinna Copa del Rey i år då man bara fick 1-0 mot Sevilla. Zlatan hade bra lägen men missade.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar