Bari – Inter live stream och två spel till bra odds

Skönt att Villa höll andra halvlek igår. 1-0 känns som ett typiskt resultat och var bra för spelkassan. Dagens spel är en högoddsare. Läs mer om varför Ghana är ett bra spel här. Det ser ut som om jag kommer få lite tid i helgen. Därför kommer nu ett lördagsspel.

Inter leder Serie A. Vissa säger att man i ligan har domarna med sig. Vad som är sant är att Inter får med sig poäng även när de spelar lite sämre. Imorgon är en intressant match. Bari har vunnit de fem senaste på hemmaplan. Dock förlorade man ju mot Fiorentina senast. En tendens var att man inte orkade med hela matchen. Nu när Inter kommer med en utvilad trupp tror jag att det finns alla chanser att Inter maler sönder Bari och till slut kan få in en eller ett par bollar. Oddset är bra.

Bari – Inter 2 @ 2,00 på Eurobet (40 kr)

Se Bari – Inter live stream i bra kvalitet här

Det andra lördagsspelet känns bra. När man handlar med aktier ska man inte sälja i botten eller köpa en aktie som är på nergång. Samma sak gäller fotboll. Birmingham radar upp resultat efter resultat. Till lördagens match finns inga stora bekymmer, mer än möjligen trötta ben. Portsmouth har desto större problem, med bl.a. många spelare i Afrikanska Mästerskapen. Portsmouth är ett lag med problem och bortaoddset måste spelas.

Portsmouth – Birmingham 2 @ 2,75 på Expekt (40 kr)

Vill du ha en lågoddsare idag så tipsar AB om Bayern München. Se även mitt Stryktips förslag. Dock utan motiveringar. Söderling hoppas kunna vara med i Australiska Öppna. Nu är lottningen klar.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Bari – Inter live stream och två spel till bra odds"

Skriv en kommentar