Tottenham samt Inter – Chelsea

ViasatOnDemand: Inter – Chelsea gratis

I England är det retur i FA-cupen. Tottenham tar emot Bolton där första mötet slutade 1-1. Det målet var också Boltons enda på de fem senaste matcherna. Bolton har skador, två spelare som inte får spela FA-cupen samt att de gått ut med att de kommer att vila nyckelspelare för att sikta på att klara sig kvar i Premier League. Att Bolton går mållöst från matchen är troligt. Att Tottenham gör minst två mål är inte heller otroligt. Att man får 2,05 för spelet ”Tottenham vinner med 2 mål eller mer” är bra. Spelet hittar du under vinstmarginal hos spelsida. Jag väljer att skriva det som ett AH, eftersom det är det som motsvaras. Observera dock att man bara får 2 ggr pengarna för spelsidas vanliga AH -1.5.

Tottenham – Bolton (AH -1.5) 1 @ 2,05 på spelsida (40 kr)

När det gäller mitt spel på Corinthians i Copa Libertadores så har oddset sjunkigt lite, kan dock fortfarande vara spelbart. Se även spelet på Milan.

Dagens OS-spel och vanliga spel. CL-spel.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar