Tips från Europa

Två speltips idag. Men det spelas fotboll runt om i Europa och de bästa matcherna ser du gratis via spelsida’s livestreaming. Ett urval av vad som streamas är:
Serie A
Parma v Milan
Inter v Livorno
Genoa v Palermo
Catania v Fiorentina
Bologna v Roma

La Liga
Barcelona v Osasuna
Almeria v Real Zaragoza
Racing Santander v Mallorca
Teneriffa v Villarreal
Valladolid v Espanyol
Valencia v Malaga

Se matcherna gratis här!

Många matcher idag. Vi börjar med Spanien. Kanarieöarna kanske många vill till just nu, men Villarreal kan ju inte vara supersugna på det. Efter nyår har man bara lyckats med tre oavgjorda på bortaplan. En i serien, en i cupen och en Europa League. Man kan säga att Teneriffa är ett bättre hemmalag än vad Villarreal är bortalag. Med lite avbräck idag för Villarreal tycker jag att matchen borde vara jämn, men jag vill inte spela oavgjort då Teneriffa inte är ett sånt lag. Istället finns värdet i hemmaseger.

Teneriffa – Villarreal 1 @ 2,84 på Pinnacle (40 kr)

Jag sätter inte emot Messi i hans otroliga form. När Osasunas hela anfall är borta får de svårt att göra mål. Man har vunnit med marginal de senaste matcherna. Det som talar emot det nu är att Osasuna brukar spela målsnålt. Man har faktiskt 30 mål på 27 matcher. De sex senaste förlusterna på bortaplan har varit med bara ett mål. Jag väljer att inte lägga något spel på denna match men spelsida’s odds på att Barca vinner med ett mål är 5,00.

Bottenmöte i Serie A. Lazio, hemmasvaga tar emot Sienna som ändå tar poäng på bortaplan. Jag kan bara hålla med AB här, vilket överodds Sienna har. Sett över de senaste sex matcherna ligger Sienna alltså på tredje plats i Serie A. Jag spelar den raka tvåan. handicapspel finns men jag tycker att 2:an är mest värdefull.

Lazio – Sienna 2 @ 5,14 på Pinnacle (40 kr)

Europatipset finns här. Kul att tipset på Malmö gick in igår.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar