La Liga för hela slanten

Speltips: Almeria – Villarreal (La Liga)

Almeria spelade ju bra hemma det här året, men på slutet har man tappat formen. Nu tar man emot Villarreal som åkte på en förlust mot Barcelona senast men annars har haft en stigande form. Lläget i ligan är att Almeria bör vinna någon match till för att känna sig säkra på spel i Primera Division nästa säsong. Men förlusten mot Barca kan Villarreal i praktiken glömma Champions League och istället sikta in sig på Europa League platserna. Även om Villarreal förlorade senast tror jag att man vinner idag, man har bäst form och lite mer att spela för.

Almeria – Villarreal 2 @ 2,30 på Unibet (40 kr)

Vill du se matchen Almeria – Villarreal så visas den gratis på Unibet. Ikväll visas också Barcelona – Teneriffa, Getafe – Sporting Gijon och Valencia – Xerez.

Se La Liga på Unibet

Speltips: Valencia – Xerez (La Liga)

Xerez har visat att man inte vill ge upp. Jag funderade på om man har kämpat så mycket att det kommer komma en reaktion mot Valencia. Det kan mycket väl bli så men efter att ha gjort mål på övertid med en man mindre senast vill jag inte gå emot dem. Inga skadebekymmer för Xerez. Valencia har en del skador men får tillbaka David Silva. Valencia vill gärna vinna för att spela i CL. Xerez måste i princip vinna för att ha chans att hämta hem de poäng som skiljer upp till strecket. Jag tror att det finns en kämpaglöd hos Xerez som om inte annat håller siffrorna nere.

Valencia – Xerez (AH -1,5) 2 @ 2,05 på spelsida (40 kr)

100 % upp till 1000 kr i bonus på spelsida.

Zlatan stannar i Barcelona och spelar idag. Dagens spel hos AB

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar