Svenska Cupen speltips

Ikväll blir det Svenska Cupen för hela slanten. Tredje omgången där de allsvenska lagen gör entré. Idag tror jag att alla allsvenska lag har en bra chans. DIF har bäst odds.

I England spelar Millwall och Huddersfield en avgörande match som vi ser gratis på spelsida live stream. spelsida har även bra odds på Svenska Cupen samt en grym bonus på 1000 kr.

Skapa ett konto på spelsida (1000 kr i bonus)

Speltips Ljungskile – Djurgården (Svenska Cupen)

Ljungskiles hittills största match i år spelas ikväll då allsvenska DIF kommer på besök. Men Ljungskile har siktet inställt på serien just nu. På lördag är det viktig match mot Norrköping. Vad som framkommit är att Ljungskile kommer att vila en del spelare medan Djurgården faktiskt skickar all friska utom Oremo, trots att de också har ett tajt spelschema. Röster från respektive tränare skvallrar om att DIF möjligen ser lite allvarligare på kvällens match. Carlos Banda säger:

”Det är en knepig arena spela på och det blir en tuff match, men vi har en uttalad målsättning att satsa på Svenska Cupen. Jag tror att vi kommer att ha mycket boll och stå för tempot, vi får inte komma in i deras rytm. För dem är det säkert årets match och de kommer heltaggade, men det ska inte vara några problem för oss heller att ladda till en så viktig match.”

Bo Wåhlemark säger:

”Det är en kul match men vi tar absolut inga risker att åka på skador”

Ljungskile – Djurgården 2 @ 2,12 på Pinnacle (40 kr)

Speltips Ängelholm – Halmstad (Svenska Cupen)

Lite av ett derby då Ängelholm tar emot Halmstad. I Halmstad har både tränaren och två spelare förflutet i ÄFF. Christian Järdler bor till och med i Ängelholm. ÄFF ställer upp med ordinarie trupp och båda lagen verkar satsa på cupen och se detta som en viktig match. Båda lagen har haft svårt att göra mål även om HBK fick in två mot Djurgården senast. Jag tror på en jämn kamp och tippar krysset.

Ängelholms FF – Halmstad BK X @ 3,44 på Pinnacle (40 kr)

Speltips Syrianska – Malmö FF (Svenska Cupen)

Malmö har goda chanser att ta sig vidare till nästa omgång av Svenska Cupen men Syrianska är ett lag som kan överraska. Båda lagen har både gjort och släppt in en del mål och jag tror att det kan bli en rolig match att titta på. Överspelet lockar mest.

Syrianska – Malmö FF (Över 2.5,3 mål) @ 1,89 på Pinnacle (40 kr)

Insättningsbonus från svenska casinon.

Se vilka speltips AB ger idag. Zlatan är till salu, men han behövs till EM-kval.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar