Hockey-VM: Danmark – Sverige och Kanada – Ryssland

Hockey-VM kvartsfinaler idag. Hockey-VM 2010 går in i slutskedet, nu är det vinna eller försvinna som gäller och för Sveriges del blev det Danmark som får stå för motståndet. Danmark som ju gjorde sex mål på Slovakien i en period och som överraskande nog nu alltå är framme i kvartsfinal. Båda lagen ser det nog som en drömmotståndare, Danmark som får spela mot storebror Sverige och Sverige som på pappret får en lätt kvartsfinal. Men det är framförallt en annan match som spelas.

Speltips Kanada – Ryssland (Hockey-VM)

Ryssland har ju ett helt annat lag med till den här turneringen än Kanada. Vad sägs om Ovechkin, Malkin och Gonchar. Kanada kan inte alls svara upp mot det utan består till stor del av ett B-lag. Att Ryssland är favoriter är alltså helt rättmätigt och en revanch på OS-förlusten är att vänta. Jag tycker att handicap spelet känns grymt bra.

Kanada – Ryssland (AH +1,5) 2 @ 2,03 på Pinnacle (40 kr)

Vill du spela på Danmark – Sverige så är ett speltips att Sverige vinner med tre mål eller mer till 2,07 på Pinnacle. Danmark – Sverige stream från Hockey-VM finns på TV6 play. Fotboll och tennis streamas gratis på spelsida. Rabattkod till Viasats Champions League sändning finns på Bet24.

För övrigt kommer vi kanske få besök av nakna danskar om de vinner. Sverige är nu 2:a handsfavorit till seger i Ishockey-VM. Danmark tippas inte idag.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar