Sverige – Tjeckien i hockey VM semifinal

Det blir alltså Sverige – Tjeckien i den ena semifinalen i ishockey VM. I den andra ställs favoriterna Ryssland mot hemmanationen Tyskland som vann, något överraskande, mot Schweiz. Ryssland är klara favoriter till slutsegern i turneringen, fortfarande med Sverige som god tvåa. Unibet ger 6,5 för svensk turneringsseger. Efter segern över Schweiz utbröt ett slagsmål som involverade många spelare. För Ryssland var det enkelt att ta sig vidare mot ett svagt Kanada. Hyfsat enkelt var det också för Sverige mot Danmark när man vann med 4-2.

Se streamad sport helt gratis på Unibet live.

Semifinalerna i hockey VM streamas på TV6 play och spelas enligt schemat: Sverige – Tjeckien 14:00 på lördag och Ryssland – Tyskland 16:00 samma dag.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Sverige – Tjeckien i hockey VM semifinal"

Skriv en kommentar