Öster – AIK Svenska Cupen

Bra igår trots att inte Mexiko vann, för spelet i matchen visade att det inte var ett spel som var helt fel. Halvtid/fulltidsspelet med Malmö satt då 17-årige Alexander Nilsson gjorde mål snabbt i första halvlek. Idag är det fler landskamper men även Svenska Cupen som är sista match innan uppehållet för de Allsvenska lagen.

Speltips Östers IF – AIK (Svenska Cupen)

Till skillnad från AIK har inte Öster uppehåll efter kvällens match. Det är också därför som Öster inte kommer att riskera något utan kommer vila en del spelare. AIK har en hel radda spelare borta av olika anledningar. Men AIK kommer från en 4-1 vinst och jag tror att motivationen räcker för att vinna idag. Jag spelar ett Asian Handicap som är precis samma som en rak 2:a, men spelsida erbjuder högre odds på det. Det är alltid bra att kolla oddsen på olika marknader då de ibland skiljer sig även inom ett spelbolag.

Östers IF – AIK (AH +0,5) 2 @ 1,75 på spelsida (40 kr)

Dagens live stream med landskamper.

ABs spel inkluderar också AIK mot Öster i Svenska Cupen.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar