Uruguay – Frankrike VM tips

då var det dags. Avspark i fotbolls-VM är bara någon timme bort. Jag tippade Sydafrika tidigare med motiveringen att Mexiko är svaga borta och Sydafrika har allt stöd (press?) man kan få. Nu är Mexiko ännu mera nerspelat och man får 3,04 på Pinnacle för Sydafrikavinst. Skulle jag tippa idag skulle kanske oavgjort ligga närmast till hands. 3,30 finns på Ladbrokes.

VM-Speltips Uruguay – Frankrike (Grupp A)

En VM-match är inte en enskild händelse utan lagen måste hela tiden tänka på att det gäller att komma etta eller tvåa i gruppen. Uruguay och Frankrike får ses som två favoriter i gruppen med kapabla utmanare i Mexiko och Sydafrika. Även om Frankrike och Uruguay är favoriter så har de knappast råd att chansa i kvällens match. Frankrike har det klankats ner på innan VM och många tippar Uruguay idag. Jag måste säga att krysset låter oerhört spelvärt. Nu tänkte jag säga att Vm-lagens premiärmatcher slutar oavgjort , men kollar man på VM 2006 i Tyskland så hittar man faktiskt bara ett fåtal oavgjorda, däribland Sverige mot Trinidad and Tobago. Men också Frankrike mot Schweiz. Mitt tips är dock fortfarande oavgjort i denna match.

Uruguay – Frankrike X @ 3,36 på Pinnacle (40 kr)

Glöm inte bort att du får en bonus om du sätter dubbeln hos Bet24. Spela dessutom dagens Quiz och du kan vinna mer.

VM_SPECIAL: 120 % insättningsbonus upp till 1200 kr på Unibet

Vissa säger att Sydafrika är det sämsta värdlandet genom alla tider. Visst blir det tufft för dem att ta sig vidare från gruppen. Den nya bollen har ju kritiserats, men en positiv sak för oss åskådare är väl ändå att man förväntar sig mera mål i VM. I matchen Uruguay – Frankrike tror jag dock inte på många mål, men oddsen är inget att hurra för heller.

Nu väntar vi på avspark och Sydafrika, med Pienaar i spetsen, mot Mexiko. Se ABs bästa speltips.

Nu till en fotbollsspelande städrobot.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar