Grupp F 1994 = Grupp H 2010 och Uruguay tar VM-guld!

Kommer ni ihåg Grupp F i fotbolls-VM 1994? Av någon anledning fastnade den gruppen i mitt minne. Det var alltså gruppen där Holland, Belgien och Saudiarbien alla vann över Marocko och sen en vinst var till. Alla slutade på två vinster av tre möjliga och sex poäng. Nu fick ju trean Belgien spela åttondelsfinal ändå då de fyra bästa treorna gick vidare med färre grupper. Jag tyckte på något sätt att det var ett roligt sammanträffande att man kunde vinna två av tre matcher och ändå sluta trea i en grupp med fyra lag.

Gör Bet24s VM-QUIZ varje dag.

Om vi räknar med att alla lag vinner mot Honduras så är det inte heller otroligt att Spanien vinner över Chile och Chile vinner över Schweiz. Då kommer Spanien, Chile och Schweiz att hamna på samma poäng. Då avgör målskillnad, gjorda mål och slutgiltligen inbördes möten.

Uruguay imponerar mot Sydafrika. Visst är Sydafrika ingen jättenation fotbollsmässigt, men Uruguay imponerar i alla lagdelar, taktiskt och med målskytten Forlan. Nu får man med sig 3-0 och har en jättechans att vinna grupp A. Man får då antagligen möta Sydkorea (Argentina vinner antagligen grupp B, Grekland och Nigeria såg riktigt bleka ut i sina första matcher). Mot Sydkorea vinner man får möta England i kvartsfinal. Ett överskattat England lyckas få 1-1 mot Uruguay men åker ut på straffar sen Green inte tagit en enda straff. Semifinalen och finalen vinner man enkelt sedan Forlan gjort sitt 4:e, 5:e och 6:e mål.

Så där har du vinnaren av fotbolls-VM 2010! Uruguay spelas till 100 ggr pengarna på Bet24. Forlan störtdök till 11 på spelsida.

edit: oddset på Uruguay sjunker.

Taggar: , , ,

1 svar till "Grupp F 1994 = Grupp H 2010 och Uruguay tar VM-guld!"

Skriv en kommentar