Frankrike och Sydkorea idag

Dagens två spel hämtas från Unibet och spelsida. På Unibet får du 120 % i bonus upp till 1200 kr. På spelsida får du 1000 kr i bonus, du ser också Söderling – Ginepri live stream gratis idag.

Vilken dag det blir idag. Den sista omgången gruppspelsmatcher börjar alltså med Grupp A och B. Man kör av förklarliga skäl matcherna i samma grupp parallellt. Detta gör alltså att vi kommer att få se fyra matcher per dag. Jag börjar direkt med dagens matcher.

Frankrike – Sydafrika. Båda dessa lag kan faktiskt ta sig vidare, men inte av egen kraft. Det krävs att Uruguay och Mexiko inte spelar oavgjort. Men det krävs dessutom att man hämtar hem den målskillnad som är. Men för båda dessa lag är även motivationen upprättelse. Sydafrika är värdlandet som enligt fansen på hemmaplan skulle vinna fotbolls-VM. Frankrike skulle kanske få svårt att vinna VM, men gruppen skulle de vinna. Jag tror att Sydafrika kommer att kämpa för att vinna idag, med Frankrike är det svårare, antingen ställer de ut skorna och skiter i hur det går eller så vill de visa att de kan spela fotboll. Jag tycker att oddset på Frankrike är bra med tanke på att man om man vill är betydligt bättre än Sydafrika. Sydafrika saknar idag sin avstängde målvakt.

Frankrike – Sydafrika 1 @ 2,38 på spelsida (40 kr)

När det gäller Uruguay – Mexiko så är jag lite sugen på att spela på Uruguay. De vill ju vinna gruppen och då räcker oavgjort. Samtidigt kommer Mexiko vilja vinna matchen men utan att riskera att förlora den. Oavgjort är troligast men visst kan försvarsstarka Uruguay få in en boll med Forlan på topp.

Jag tror att Nigeria får riktigt svårt att vinna idag. Man har lite skadeproblem, hotade spelare och inget bra spel. Sydkorea ser starkare ut men klarar sig förmodligen med oavgjort. Jag spelar Sydkorea DnB.

Nigeria – Sydkorea (AH 0) 2 @ 1,75 på Unibet (40 kr)

Argentina bör vinna mot Grekland men bänkar många spelare så jag avstår.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar