Uruguay – Sydkorea och Söderling

Uruguay – Sydkorea inleder åttondelsfinalerna och för min del har Uruguay vuxit till lite av ett favoritlag. Bra defensiv, med Lugano som ser otroligt säker ut och inget insläppt mål i VM. I kvalet ska sägas släppte man in flera mål men man säger själva att den sista tiden innan VM gjorde gott för att slipa på detaljerna. Även framåt ser det bra ut med Forlan/Suarez som båda gjort mål. Sydkorea med Park i spetsen har såklart gjort det bra som gått vidare men med oavgjort mot Nigeria och förlust med 4-1 mot Argentina så har de lite mer att bevisa. De har dock imponerat på de fasta situationerna. Sydkoreas mål med detta fotbolls-VM var just att ta sig vidare från gruppen. Frågan är om man är lite mätta nu?
En kul match blir det nu när inget lag från Europa är med?!

Jag tippade redan för tio dagar sedan att Uruguay skulle ha en bra väg i slutspelet och att åttondelen skulle spelas mot Sydafrika men då tippade jag att England skulle stå för motståndet i en eventuell kvartsfinal. Nu ser det (på pappret!) lättare ut med USA eller Ghana. Men jag är riktigt nöjd att ha ett spel på Uruguay till 100 ggr pengarna.

Ni kanske förstår att jag ser värde i 1:an, trodde inte att den skulle kunna fås till 2 i odds. Man ska dock vara lite försiktig med att ta ut vinnare då det om det är oavgjort en bit in i andra perioden lätt blir en väntan på förlängning.

Uruguay – Sydkorea 1 @ 2,00 på Eurobet (40 kr)

Glöm inte bort att Söderling spelar mot Bellucci idag. Du ser matchen gratis här.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar