Argentina – Tyskland speltips och odds

Jag tycker att det är lite samma läge när det gäller oddsen för Tyskland – Argentina som det var för Brasilien – Holland tidigare idag. Tyskland var väldigt intressant för ett par dagar sedan. Nu är det mer jämnt. Tyskland har gjort det bra och har ett mittfält som kan hålla i många år. Men Argentina är ett bättre lag framförallt tekniskt. Jämför man med England så kan Tyskland förvänta sig ett helt annat motstånd. Jag tycker att Argentinas anfall ska ha en bra chans att komma igenom Tysklands försvar. Oddset är inte jättehögt på Argentina men jag tycker det är tillräckligt för att motivera ett spel.

Argentina – Tyskland 1 @ 2,44 på Unibet (40 kr) (Se Unibet bonus i menyn till höger)

En intressant notering angående odds på målskyttar i matchen är att Argentina har fem anfallare som ger som högst 4 i odds som målskytt i matchen. Tyskland har bara Klose även om Podolski på det flesta bolag ligger under 4. Två intressanta spel kan där vara Higuain som målskytt till 2,85 på Expekt eller varför inte snabbe Agüero till 4 på Unibet.

Idag såg vi Holland överraska och vända mot Brasilien. Mitt spel på Uruguay gick inte hem, men väl spelet på Forlan som målskytt. Uruguay imponerade dock inte lika mycket och får dessutom klara sig utan Suarez i nästa match. Men hade han inte tagit ett rött kort hade Ghana vunnit.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar