Malmö FF – AIK

Det är såklart viktigt att titta på senaste resultaten och särskilt om de båda lagen har möts en vecka innan, men man får inte stirra sig blind på det. Malmö FF har visat att de är ett bättre lag än AIK sett över säsongen. AIK har gjort det bra sen Miller tog över och har kämpat på inte bara i Allsvenskan. Senast med vinst i kvalet till Champions League efter vinst på hemmaplan och 0-0 i veckan på bortaplan. Men med ett lag från Luxemburg som motstånd är det svårare att värdesätta.

Istället kan vi se på hur säkra Malmö har sett ut på hemmaplan och att gästerna rimligen bör vara lite tröttare efter ett hårt matchschema. 1,70 är inget dunderodds men sett till att Malmö har sex vinster och en oavgjord hemma är det spelbart.

Malmö FF – AIK 1 @ 1,70 på Expekt (40 kr)

Jag vill också återigen påminna om matcherna du ser gratis här idag och imorgon:

Lördag
Kaiserslautern – Liverpool
Esbjerg – FC Köpenhamn

Söndag
Tottenham – Sporting Lissabon
NY Red Bulls – Manchester City

Och Zlatan snackas det vidare om.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar