Sverige – Ungern live stream, odds och laguppställning

Idag är det alltså dags för Sverige – Ungern. Laguppställningen är klar, det blir ingen Källström på mitten och Elmander var frisk nog för att starta. Live stream Sverige – Ungern finns för er som vill på Unibet TV. Streaming av Sverige – Ungern är gratis, men ett konto behövs och det fixar du här.

Sverige – Ungern live stream (Unibet TV)

Laguppställningen då, här kommer den:
1 Andreas Iskasson, PSV Eindhoven
2 Mikael Lustig, Rosenborg, 3 Olof Mellberg, Olympiakos, 4 Daniel Majstorovic, Celtic, 5 Behrang Safari, Basel
8 Anders Svensson, Elfsborg, 16 Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar
11 Johan Elmander, Bolton, 6 Ola Toivonen, PSV Eindhoven, 19 Emir Bajrami, Twente
10 Zlatan Ibrahimovic, Milan.

Vi har alltså samma uppställning som mot Skottland senast, då Sverige visade upp ett bra spel. Nu till oddsen på matchen. Sverige är storfavorit och visst kommer det ses som ett misslyckande om man inte vinner. Kan ett handicapspel vara intressant. AH -1,-1.5 finns hos spelsida till 1,85. Tror du att det blir över 2,5 mål finns det hos Pinnacle till 1,95. Från Bet24 hittar vi ganska fina odds på målskyttar i matchen:
Zlatan: 2,00
Toivonen: 2,55
Elmander: 2,75

Något spel idag då, funderade lite på Serbien borta mot Färöarna, men handicapspelet gav för lite tycker jag. Däremot har Bosnien en trevlig uppgift när de möter Luxemburg. Det är viktigt med en bra start och gärna några måls marginal mot ett lag som Luxemburg. Bosnien har ett spännande lag som har stora möjligheter att ta sig till slutspel, något som Luxemburg kan glömma redan på förhand. Jag ger därför bosnierna fördelen av motivation men framförallt klass.

Luxemburg – Bosnien (AH +1.5) 2 @ 1,77 på spelsida (40 kr)

Vi har dagens spel från AB.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Sverige – Ungern live stream, odds och laguppställning"

Skriv en kommentar