Cesena – Milan och Allsvenskan

Många matcher idag efter landslagsuppehållet. I Allsvenskan fortsätter topplagen på var sitt håll kampen om segern. Helsingborg spelar hemma på Olympia mot Gefle. Vi vet att Gefle är ett sämre lag än Helsingborg. Vi vet också att Helsingborg är väldigt säkra på hemmaplan, men att laget kanske har det viktiga derbyt mot Malmö i tankarna redan nu. Gefle har inga skador eller avstängningar som bekymrar. Helsingborg har inga skador på viktiga spelare. Jag tror att förlusten mot Örebro senast fungerar utmärkt som tändvätska inför dagens match.

Helsingborg – Gefle (AH -1,-1.5) 1 @ 1,90 på Pinnacle (40 kr)

Kort Asian Handicap förklaring: AH -1,-1.5 betyder att halva insatsen satsas på AH -1 (alltså pengarna tillbaka vid HIF vinst med exakt ett måls marginal) och halva på AH -1.5 (vinst om HIF vinner med två mål eller mer.

Malmö tycker jag har sett ut som den senaste tidens bästa lag i Allsvenskan, nu möter man Åtvidaberg på bortaplan. Åtvidaberg har vunnit sina två senaste matcher men ska väl ha svårt här. Tvåan lockar till spel men jag avstår då Åtvidaberg känns svårbedömda.

Men vi måste förstås kolla till Zlatans debut. Cesena mot Milan i Serie A. Cesena är ett tippat bottenlag som ändå krigade sig till 0-0 mot Roma på bortaplan. Samtidigt mosade Milan Lecce utan sina supervärvningar. Ronaldinho var i fint slag och han gläds också åt att ha ett vasst anfall att spela med. Så visst ser det bra ut för Milan ikväll men Cesena kan mycket väl hålla ner siffrorna. En rak 2:a spelas.


Cesena – Milan 2 @ 1,57 på Expekt (40 kr)

OBS! 250 kr riskfritt spel hos Expekt!


Cesena – Milan live stream med live audio hos spelsida

Idag har vi såklart ett brett utbud av live stream där bl.a. följande matcher visas:
Real Madrid – Osasuna
Barcelona – Hercules
Marseille – Monaco
Lens – Lille

Samt alla andra La Liga matcher och fler matcher från franska ligan. Streama gratis här.

På Stryktipset är det dessutom 6,5 miljoner i jackpot. Andra speltips finns här.

Taggar: , , , , ,

Skriv en kommentar