Parma – Milan live stream

Parma – Milan är bara en av de matcher du streamar live hos spelsida. Det har varit lite extra snack om Zlatan inför den här matchen, så han kommer att behöva spela småskadad. Milan har dock kommit igång efter den dåliga starten på Serie A. Parma har också motsvarat förväntningarna och är bra hemma. Milan är favoriter men det är frågan om oddset är spelvärt. Att Zlatan gör mål idag får du 2,70 för hos Unibet, vilket får anses vara ok, men ett varningens finger för att Zlatan kan bytas ut rätt tidigt.

Andra live stream matcher idag är t.ex. Bordeaux – Lorient från Frankrike, Udinese – Cesena från Italien eller Valencia – Athletic Bilbao från Spanien. Du ser matcherna helt gratis hos spelsida.

Se matchen: Parma – Milan live stream

Dagens bästa spel.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar