Newcastle – Arsenal live stream och speltips

Carling Cup spelas idag och imorgon i England. Imorgon är det dags för matchen Newcastle – Arsenal. Det här är alltså åttondelsfinaler i cupen och att tippa dessa är bland det svåraste man kan göra. Vanligen brukar inte de stora lagen satsa på den här cupen. Nu har flera Premier League lag redan åkt ut vilket gör att en vinst imorgon kan leda en bit. Men man ska alltså komma ihåg att ligan är prioriteten och båda lagen kommer att ställa över spelare och låta yngre talanger spela. Arsenal har visat fin form med vinst över Manchester City i helgen. Newcastle vann också på bortaplan över West Ham. Jag tror att värdet på matchen ligger i hemmavinst. Senast slog man ut Chelsea och jag tror att man har något mer motivation att vinna imorgon.

Newcastle – Arsenal 1 @ 4,19 på Pinnacle (40 kr)

Du ser Newcastle – Arsenal live stream gratis på spelsida

Kan vara intressant att nämna att Svenska Spel ger 3,30 för samma spel. Nu ska också Guldbollen delas ut, Wesley Sneijder är favorit i år.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar