El Clasico stream

El Clasico 2010 är ju som ni vet ett evenemang som följs av stora delar av jordens befolkning. Därför måste jag ju tipsa om att du kan se matchen helt gratis på spelsida. För er som redan är medlemmar är det bara att logga in för att se Barcelona – Real Madrid. Har du inget konto hos spelsida gör du så här för att se El Clasico gratis:

1. Skapa konto hos spelsida.
2. Välj livestreaming i menyn
3. Klicka på Barcelona – Real Madrid.
4. Se El Clasico live stream

Se Barcelona – Real Madrid här

Senaste nytt om El Clasico är att Mouriho får tipset ikväll. Ronaldo säger att Real Madrid kommer att hålla i sin svit. Att det är en het match är det ingen tvekan om, den som överlever El Clasico vinner hela ligan. Real kan spela med Khedira och Higuain i kvällens El Clasico. När Real Madrid anlände till Barcelona igår kväll blev de attackerade av stenar.

Uppsnacket inför El Clasico pågår för fullt. AB rapporterar nu att Higuain inte kan spela ikväll. Det rapporteras att Ronaldo och Messi inte gillar varandra.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar