Stryktipset lottning

Idag är det Stryktipset som vanligt, men i dagens kupong är det tre matcher som kommer att lottas. Vad betyder det för dig som tippar? Jo vid lottning av stryktipset kan man såklart glöma allt vad form och skador heter. Istället får man lita på matematik och en portion tur. Stryktipset lottning utgår nämligen från Tio tidningars tips. För varje tidnings tips läggs en lott till det tecknet, dessutom läggs två lotter extra per tecken, vilket alltså betyder att en match har 16 lotter totalt.

Spela Supertoto på Unibet: som stryktipset!

Exempel: Lottning av dagens stryktips.
Match 12 Sheffield U – Reading har 8 – 2 – 0 från Tio tidningars tips. Till det läggs två lotter per tecken och totalt 10 – 4 – 2 får vi då. I procent blir det: 62,5 % – 25 % – 12,5 %. Kollar man till svenska folkets tips 46 % – 31 % – 23 % så förstår man att 1:an är ett ganska solklart tips i denna match. Matematiskt är det dumt att tippa mer än en etta men visst finns det en stor chans att man missar matchen ändå.

Idag vill jag såklart också tipsa om Real Madrid – Valencia som spelas ikväll och sänds gratis på spelsida.

Real Madrid – Valencia
Glöm inte bort att titta in hos spelbolagen för deras julkalendrar. Idag är det gratis livebet hos Bet24, men roligast kanske Unibets pokerturnering Valencia Special är. 19:30 börjar den och skulle Valencia ta poäng eller vinna mot Real Madrid väntas bonusar till alla som är med i turneringen!

Bet24s lucka 4
Unibets lucka 4

Zlatan måste spela trots risk för avstängning. Och Johan Elmander är månadens spelare i England. Och även för Svennis går det bra i Leicester.

Taggar: , , , ,

2 svar till "Stryktipset lottning"

Skriv en kommentar