Milan – Parma live stream, speltips och Söderling

Milan mot Parma ikväll alltså. Milan fick tyvärr ett sent återbud från Pirlo som så sent som igår var planerad i startelvan. Tydligen ett knä som spökar och det är ju inte bra inför de tuffa schema som väntar när också Champions League drar igång igen i veckan. Zlatan har klagat på trötthet men får antagligen förtroendet som vanligt idag. Parma har den här säsongen blandat och gett och nu verkar tränaren hänga löst. Då är inte Milan det lättaste motståndet att skapa förtroende mot.

Min spelidé är att Milan något trötta och medvetna om tisdagens Champions League kommer att ta det lugnt samtidigt som Parma kommer att kriga för en möjlig poäng. En målsnål match följdaktligen.

Milan – Parma (under 2,5 mål) @ 1.90 på Unibet (40 kr)

Milan – Parma live stream
Du kan även se matchen gratis
Milan – Parma stream

Söderling live streamTIPS: Söderling live. direkt efter Milan – Parma är det bara att sitta kvar. I live streaming klienten klickar du bara på Söderling – Troicki för att se semifinalen från ATP turneringen i Rotterdam.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar