Söndagens speltips och live stream

Det första av fyra möten mellan Barcelona och Real Madrid är avklarat och man får väl säga att det är Real Madrid som ska vara nöjdast. Milan tog behövliga poäng efter att Seedorf öppnat upp målskyttet med en fin frispark. Idag självklart Arsenal – Liverpool, en match som också är med på Europatipset.

På tal om Europatipset så bör där nämnas att Catania – Lazio verkar luta åt oavgjort redan innan avspark. Bra spikvärde på det är det. Udineses superform har klingat av och de har riktigt kännbara offensiva avbräck så det är tufft att släppa ettan i den matchen. Första matchen är FA-cup så luras inte av att Bolton står som hemmalag. Otroligt överstreckade är de.

Mötet mellan Bayern München och Bayer Leverkusen är också med på Eutopatipskupongen. Förkrossande statistik för hemmalaget men samtidigt avbräck. Och Leverkusens motivation är såklart på topp. Läge för spel på 2:an?

Mitt första spel blir ändå på Fiorentina – Juventus. Det är två lag med rivalitet så även om dte är Juventus som har mest att spela för så tror jag att Fiorentina inte direkt ställer in skorna. Statisktiskt dett är det ett lysande spel dessutom.

Fiorentina – Juventus X @ 3,41 på Pinnacle (40 kr)

Live stream
Alla matcher från Spanien, Italien och Frankrike ser du gratis här!

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar