Tottenham – Arsenal samt live stream

Japp, en trevlig fotbollshelg väntar. Svårt att säga vilken match som är bäst. Söndagen bjuder på både Tottenham – Arsenal och Juventus – Milan. Redan på lördagen har vi Everton – Liverpool samt Inter – Napoli. Så här skulle jag lägga upp schemat om jag var fick välja.

Lördag:
Everton – Liverpool 13:45 ljudstream
Inter – Napoli 20:45 live stream

Söndag
Tottenham – Arsenal 17:00 ljudstream
Juventus – Milan 20:45 live stream

I samband med att Zlatan fyller 30 har Aftonbladet listat hans 30 snyggaste mål. I Allsvenskan kan DIF vara nöjda med 0-0 mot Syrianska efter en jättemiss.

100 % mer i vinst
Du vet väl att du får upp till 100 % extra när du lägger multiplar på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Sätter du en trippel får du 5 % extra i vinst. Men sätter du en kombination med 14 spel får du hela 100 % i bonus. Se hela stegen här.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar