Finland – Sverige live stream och odds

Här ser du Finland -Sverige live stream gratis!

På fredag är det dags för den första av två ödesmatcher, Finland mot Sverige. Live stream från matchen finns såklart tillgänglig men mer om det senare. Först vill jag prata lite om det här med säkra matcher och hur det kan värderas i odds. Finland-Sverige beskrivs just, av många, som ”en säker svensk seger”. Ola Andersson säger t.ex. ”1,60 är bra odds för att vara en säker tvåa”. Men hur fel tror han då att spelbolagen har (om man nu bortser att han är anställd av ett spelbolag)? Att Sverige mot Finland har oddset 1,60 borde ju säga att sannolikheten ligger där omkring, tar man hänsyn till att återbetalningsprocenten kanske ligger runt 93 % är det ”riktiga” oddset ännu högre. Hade sannolikheten givit oddset att Sverige skulle vinna mot Finland till 1,50 hade ju det motsvarat 50 % chans att Sverige skulle vinna. Är oddset högre än så, exempelvis 1,60 är alltså sannolikheten att Sverige vinner mindre än 50 %.

Att kalla en match där Sverige har mindre chans än 50 % att vinna för säker är för mig helt fel ordval. Finland – Sverige är match nummer ett på fredagens Europatips. För de som tippar 1X i den matchen är sannolikheten alltså större att få rätt än de som spikar en tvåa. Jag tycker sålunda att det är närmare till hands att säga att Finland – Sverige är en säker icke-vinst för Sverige.

Nå, nog pratat om odds, tycker bara att man använder ordet säker alldeles för ofta.

Finland – Sverige live stream

Till något roligare (?). Finland möter alltså Sverige och matchen direktsänds på nätet. Direktsändningen eller live stream är gratis och kvaliteten är bra. Som en extra krydda kommer matchen att kommenteras av Glenn Hysén och komikern Soran Ismail. Så se till att registrera dig så att du också kan streama Finland – Sverige live.

Finland – Sverige live stream

Nyheter inför Finland – Sverige

Sverige kan få senarelägga Hollandsmatchen. Finland liknar Zlatan vid Pippi. Spelar man dåligt en match åker man ut? Men Lustig vill bli petad…ibland? Och i Italien blev man chockade över Zlatans utspel att han är trött på fotboll. Finlands spion varnar för ett förbättrat Finland.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar