Milan – Catania live stream och speltips

Som alltid snackas det mycket om Milan. Just nu både om Zlatan och hans bok men såklart också om Cassano och hans konstiga sjukdom. På söndagen är det dags för Milan – Catania. På förhand ett bra läge för Milan, men beakta att Milan har spelat Champions League i veckan, man har Cassano skadad och Catania är bättre än vad man kan tro. Kollar man i tabellen ser man att Catania bara ligger tre poäng bakom Milan och bara har förlorat en match hittills i ligan. Det är detta som gör att jag rekommenderar spel på oavgjort.

Milan – Catania X @ 4,55 på spelsida

Milan – Catania live stream

Streama Milan – Catnia live gratis imorgon. Du behöver bara registrera ett konto och öppna live streaming klienten.

Milan – Catania live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar