Real Madrid – Barcelona live stream

Real Madrid – Barcelona live stream

Se El Clasico: Real Madrid – Barcelona stream gratis! Då var det dags för matchernas match. Jag skulle faktiskt vilja gå så långt som att säga att mötet mellan Real Madrid och Barcelona är den största fotbollsmatchen som spelas bortsett från finaler i stora mästerskap. En anledningen är såklart Barcelonas och Real Madrids höga klass på spelet en annan traditionen. Det har varit i stormöte i lång tid och i år är verkligen inget undantag.

Real Madrid är i fördel av hemaplan favoriter men Barcelona är förstås inget lag som man vinner över utan att spela på topp. Matchen börjar 22:00 och är en given höjdpunkt för fotbollsälskaren.

Live stream Real Madrid – Barcelona betyder alltså att matchen sänds online. Att det dessutom är gratis är förstås grymt bra!

Så här gör du för att se matchen gratis:
1. Registrera ett konto på spelsida: spelsida livestreaming
2. Logga in och klicka på live streaming
3. Välj Real Madrid – Barcelona i listan.

Tips! Registrerar du dig här ovan får du också ett gratis livespel på Chelsea mot Man City på måndag samt om du vill en insättningsbonus på 100 %. Du får även se alla matcher från Serie A och La Liga gratis.

Inför El Clasico är förstås snacket igång. Det snackas om att Reals och Barcas bossar är försonade. Iniesta tycker att årets upplaga av Barcelona är bäst. Men Mourinho är tyst.

Tidigare inlägg om El Casico och Real Madrid – Barcelona live stream:

El Clasico stream
El Clasico 2010 odds
Real Madrid – Barcelona speltips
El Clasico sändning online

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar