Hur går det för de Allsvenska spelarna i Tips-SM?

Här följer ett sammandrag från ställningen i Tips-SM för de Allsvenska lagen. Sammanfattningsvis kan man säga att DIF och Örebro leder för herrar respektive damer. Samuel Wowoahs 11 rätt i andra omgången var den bästa bland de Allsvenska spelarna.

Chansen att vinna fotbollsbiljetter, pengar och stötta Sveriges fotbollstalanger är högst sagt levande och det har hänt en del i toppen. Efter andra omgången i dam- och herrallsvenskans Stryktipsutmaning trillar de regerande tipsmästarna Kristianstads DFF och Malmö FF ner till sjunde och tionde plats och Örebros stjärnor lyser upp tipshimlen.

Startfältet i årets upplaga av Tips-SM är klart och 75 164 individuella tippare och 3 434 tipslag fajtas nu om den prestigefulla titeln – Sveriges bästa tippare. 130 av dem är spelare ur Allsvenskan och Damallsvenskan, som även i år utmanar Sveriges alla tippare.

– Det är fantastiskt roligt att vi i år har 215 fler lag än förra året och med bara 320 tippare färre individuellt så tycker jag att vi kan vara väldigt nöjda med årets startfält, säger Stryktipsets varumärkeschef Patrik Furuhagen om deltagarantalet.

Örebros allsvenska topplag har rätt att vara kaxiga

Första omgångens dametta Susanne Moberg, från Kristianstads DFF, får efter andra omgången överlämna sin förstaplats till KIF Örebros Sara Larson som prickar in tio rätt och tar upp sitt lag i ledning. Även AIK FFs Susanne Nilsson får tio rätt.

– Jag jobbar på att slå Emma Lundhs nionde placering förra året eller åtminstone komma till finalen i Stockholm den 18:e april, säger KIF Örebros Sara Larsson om sin ledning.

I den individuella herrtävlingen är det Niklas Skoog som med sina åtta rätt räddar de regerande svenska tipsmästarna från att falla ur topp tio. Men det lag som kanske imponerar mest är Örebros andra storklubb ÖSK som i första omgången tävlade med endast tre deltagare. Efter två avgjorda omgångar prickar lagledaren Samuel Wowoah in 11 rätt och laget tar sig från en sista till en fjärdeplats. Och med kompletteringen Emil Berger och Patrik Anttonen klättrar de snabbt uppåt.

Håll utkik efter tipsförslaget som kommer snart!

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar